Workshop Social Media voor Van Lunen Advies Groep

Op 1 februari heb ik een workshop Social Media gegeven voor de medewerkers van Van Lunen Advies Groep in Boxmeer. Mijn ervaring met workshops over Social Media voor een gemengde groep, is dat de vragen en de ervaringen heel divers zijn. Daarom heb ik ervoor gekozen om niet met een powerpointpresentatie te werken. In plaats daarvan heb ik mijn verhaal in een weblog vastgelegd. Hierdoor kan ik meer informatie kwijt, dan ik in twee uur kan vertellen. Ook geeft dit de mogelijkheid om aan te sluiten op de diversiteit in de groep. En bovendien geeft dit de mogelijkheid om de informatie in de loop van de tijd te actualiseren en aan te vullen, zodat de deelnemers ook in de toekomst de informatie kunnen gebruiken. De workshop van woensdag jl. viel in goede aarde. Als extra tool om de persoonlijke vragen te verzamelen en zichtbaar te maken heb ik gebruik gemaakt van Wallwisher. Bij Van Lunen Advies Groep is de eerste stap gezet. De medewerkers starten nu met het verkennen van de mogelijkheden van Social Media, zoals Twitter, LinkedIn en Facebook. Volgende stap is om te beslissen wat het bedrijf met Social Media wil bereiken, om op basis daarvan de keuzes voor de specifieke tools te maken. Wordt vervolgd….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *